Mikä on Rahoitusasiantuntijat?


Rahoitusasiantuntijat auttaa kuluttajia löytämään halvimman lainan. Kilpailuta sinulle edullisin laina nopeasti ja turvallisesti täyttämällä henkilökohtainen hakemus sivullamme. Rahoitusasiantuntijat tekee lainojen kilpailuttamisesta helppoa, saat useita tarjouksia lukuisilta lainantarjoajilta vain muutamassa minuutissa. Älä turhaan käytä energiaasi useiden hakemusten täyttämiseen, vaan laita pankit kilpailemaan asiakkuudestasi. Olitpa yhdistämässä lainojasi, tekemässä remonttia tai ostamassa uutta autoa, Rahoitusasiantuntijat auttaa sinua toteuttamaan haaveesi.

Usein kysyttyjä kysymyksiä lainoista


Joskus elämässä tulee tilanteita, jolloin menot ovat suuremmat mitä tulot ja säästöt pystyvät kattamaan. Äkillinen rahantarve voi koittaa milloin vain, eikä tällöin pankkitilillä olevat varat aina riitä. Näissä tilanteissa henkilökohtainen, kyseiseen tarpeeseen suunniteltu laina auttaa saamaan talouden takaisin tasapainoon. Voit saada 500€- 60 000€ tilillesi vain muutamassa päivässä, valitsemaasi tarkoitukseen. Vaikka netistä voi saada lainaa todella nopeasti, kannattaa nämä neljä asiaa kuitenkin pitää mielessä ennen lainan hakemista.

• Kuinka saada halvin mahdollinen korko?
Kun olet tehnyt päätöksen hakea lainaa, tee kotitehtäväsi kunnolla ja vertaile itsellesi sopivin lainantarjoaja. Tutustu lainaehtoihin ennen päätöksen tekemistä, ja pyri ottamaan mahdollisimman lyhyt laina-aika säästääksesi korkokuluissa.
• Onko minun mahdollista saada laina?
Todennäköisesti kyllä. Mikäli luottotietosi ovat kunnossa, voidaan sinulle myöntää laina. Jos et saa lainaa ensimmäisellä yrityksellä, yritä parantaa taloudellista tilannettasi. Maksa laskut aina ajallaan ja tarkkaile kulutustottumuksiasi, jotta huomaat konkreettisesti mihin rahat kuluvat.
• Mihin lainan voi käyttää?
Lainan voi yleensä käyttää melkeinpä mihin vain, elleivät pankit ole sitä erikseen ennalta määritelleet. Se ei kuitenkaan tarkoita sitä, että lainaa kannattaisi ottaa mihin tahansa. Järkevin tapa käyttää laina, on sisällyttää se samaan suunnitelmaan taloutesi muiden varojen kanssa. Jos sinulla on tiedossa suuria menoja kuten kodin remontoimista tai olet aloittamassa opiskelut, saatat hyötyä sinulle suunnitellusta henkilökohtaisesta lainasta pidemmällä aikavälillä, sillä nämä ovat sijoituksia tulevaisuuteen. Opiskelujen myötä saat mahdollisesti paremman työpaikan ja remontoimalla kotisi nostat kotisi arvoa merkittävästi.
Sinulle tehty henkilökohtainen laina voi myös auttaa muiden velkojen maksamisessa. Esimerkiksi luottokorteissa on yleensä melko korkea korko. Henkilökohtaisella yhdistelylainalla voit maksaa pois luottokorttivelat ja muut korkeakorkoiset lainat, jotta sinulle jää vain yksi edullisempi laina maksettavaksi.
• Mihin lainaa ei kannata käyttää?
Lainaa ei kannata ottaa tilanteessa, jossa se ei edesauta taloudellista tilannetta pidemmällä aikavälillä. Esimerkiksi häitä varten otettu laina kannattaa pitää oikeissa mittasuhteissa, maksat nimittäin suurta lainaa takaisin todennäköisesti vielä vuosienkin päästä. Uusimpien muotivaatteiden hankinta lainarahalla ei välttämättä kannata, sillä maksat niihin otettua lainaa takaisin todennäköisesti vielä silloinkin kun kyseiset vaatekappaleet ovat jo poistuneet muodista. Ottamalla lainoja kulutat merkittävän osan kuukausibudjetistasi lainojen lyhennykseen, sen sijasta, että laittaisit saman summan esimerkiksi säästöön. Ole siis tietoinen valinnoistasi ja käytä laina järkevästi.
• Tuleeko lainaan kuluja ja korko?
Lainan ollessa vakuudeton, lainantarjoajilla ei ole vakuuden tuomaa turvaa lainan takaisinmaksun takeeksi. Tämä luonnollisesti lisää lainanantajan riskiä, joka näkyy lainan korossa. Yleensä pankit tekevät tarjoukset hakijakohtaisesti, joka tarkoittaa sitä, että hyvällä hakijalla on yleensä hyvät mahdollisuudet saada alhaisempi korko.